Actueel:
  • Algemene nieuwbouw projecten

    Bouwen op een eiland vereist specialistische kennis en ervaring van de specifieke bouwomstandigheden en een goede logistieke planning. Bouwbedrijf R.Dijkstra BV heeft inmiddels bewezen zijn vak te verstaan bij de realisatie van diverse projecten voor meer.

 

Melle Grietjespad 7
9166 LT Schiermonnikoog

 
Tel: 0519 53 17 62
Fax: 0519 53 10 15


E-mail: info@bouwenopschier.nl       Werkplaats - Winkel
  Noorderstreek 26, 9166 NR


                Kantoor
 Melle Grietjespad 7, 9166 LT

 

 

 

 


Butendykswei 2 , 9132 LN
Engwierum

Tel: 0511 - 40 82 72
Fax: 0511- 40 85 55

E-mail: info@dijkstradegraaf.nl

 

     Werkplaats - Kantoor
  Butendykswei 2, 9132 LN

 

Aangesloten bij:

nieuwbouwNieuwbouw

Bouwen op een eiland vereist specialistische kennis en ervaring van de specifieke bouwomstandigheden en een goede logistieke planning. Bouwbedrijf R.Dijkstra BV heeft inmiddels bewezen zijn vak te verstaan bij de realisatie van diverse projecten voor diverse opdrachtgevers zoals particulieren, bedrijven, coöperaties, (semi) overheid, welke steeds gebruik maken van de knowhow van Bouwbedrijf R.Dijkstra BV. Ieder project is uniek, maatwerk, met oog voor detail gemaakt naar de wensen van de opdrachtgever. Uiteraard helpen wij u graag bij het ontwerp maar ook kan uw eigen ontwerp of dat van uw architect als basis dienen.

 

Daarnaast begeleiden wij u in de keuze van bouwtechnieken en materialen, het inpassen binnen de complexe regelgeving van de overheid en het aanvragen van de nodige vergunningen. We werken volgens de strenge regels van Bouwgarant waardoor wij staan voor kwaliteit.