Actueel:

Doe-het-zelver

Om onze klanten en de doe het zelvers zo breed mogelijk van dienst te kunnen zijn beschikt Bouwbedrijf R.Dijkstra BV over een bouwmarkt met een uitgebreid assortiment artikelen voor de thuisklusser, schilder en tuinier.
 

Ook voor de zelfbouwers leveren wij alle bouwmaterialen, tevens kunt u bij ons terecht voor de verhuur van bouwmachines en hulpmateriaal.
 
OPENINGSTIJDEN
 
     maandag t/m donderdag 15.30 17.30 uur
op vrijdag van 13.00 tot 15.30 uur  

        op zaterdag en zondag is de winkel gesloten 

 

 

 

    

     

 

 

De originele eilander leugenbankjes bij ons verkrijgbaar
Bij een authentiek eilanderhuis hoort een leugenbankje. Maar een leugenbankje is ook toepasbaar bij elke andere woning. Mooi om te hebben. Leuk als cadeau te geven.
 
De originele leugenbankjes vervaardigen wij van duurzaam hardhout (FSC) en kunnen in diverse afwerkingen, passend bij uw woning, worden geleverd.
Wij informeren u graag.
 
 
    

 

 

Melle Grietjespad 7
9166 LT Schiermonnikoog

 
Tel: 0519 53 17 62
Fax: 0519 53 10 15


E-mail: info@bouwenopschier.nl       Werkplaats - Winkel
  Noorderstreek 26, 9166 NR


                Kantoor
 Melle Grietjespad 7, 9166 LT

 

 

 

 


Butendykswei 2 , 9132 LN
Engwierum

Tel: 0511 - 40 82 72
Fax: 0511- 40 85 55

E-mail: info@dijkstradegraaf.nl

 

     Werkplaats - Kantoor
  Butendykswei 2, 9132 LN

 

Aangesloten bij:

klantgericht en
vakkundig personeel

Veelzijdigheid en betrokkenheid is eveneens kenmerkend voor ons personeel Stuk voor stuk vaklieden, die klant-gericht betrokken bij hun vak, streven naar kwaliteit.Daarom leveren we kwaliteit die u van een betrouwbaar bouwbedrijf verwacht en krijgen we weinig klachten achteraf. Dit en een nog steeds groeiend klantenbestand is een bevestiging dat Bouwbedrijf R. Dijkstra BV vakwerk levert, in alle disciplines tegen reële kosten.

Kwaliteit verdient
de hoogste prioriteit

Ervaring heeft ons geleerd dat je als bedrijf continu moet werken aan het verbeteren van kwaliteit, want kwaliteit verdient bij ons de hoogste prioriteit.

Verbetering door ons lidmaatschap van Bouwend Nederland geeft opdrachtgevers zekerheid dat wij aan de vestigingseisen en aan de wettelijke eisen van vakmanschap en veiligheid voldoen.
 
Een verbetering door ons lidmaatschap van de Stichting Bouwgarant.
De stichting voorziet in een garantie-regeling voor met name particuliere opdrachtgevers. U heeft dan de zekerheid van een geslaagd bouwproject. Ook verbetering doordat wij veel waarde hechten aan de persoonlijke begeleiding van onze klanten. We werken daarom met vaste aanspreekpunten en deze klantgerichtheid wordt zeer op prijs gesteld.