Actueel:

Algemene nieuwbouw projecten


Bouwen op een eiland vereist specialistische kennis en ervaring van de specifieke bouwomstandigheden en een goede logistieke planning. Bouwbedrijf R.Dijkstra BV heeft inmiddels bewezen zijn vak te verstaan bij de realisatie van diverse projecten voor diverse opdrachtgevers zoals particulieren, bedrijven, coöperaties, (semi) overheid, welke steeds gebruik maken van de knowhow van Bouwbedrijf R.Dijkstra BV. Ieder project is uniek, maatwerk, met oog voor detail gemaakt naar de wensen van de opdrachtgever. Uiteraard helpen wij u graag bij het ontwerp maar ook kan uw eigen ontwerp of dat van uw architect als basis dienen.

 

Daarnaast begeleiden wij u in de keuze van bouwtechnieken en materialen, het inpassen binnen de complexe regelgeving van de overheid en het aanvragen van de nodige vergunningen. We werken volgens de strenge regels van Bouwgarant waardoor wij staan voor kwaliteit.

 

nl/project-30-woning-aan-oosterreeweg-schiermonnikoog.html


 

Melle Grietjespad 7
9166 LT Schiermonnikoog

 
Tel: 0519 53 17 62
Fax: 0519 53 10 15


E-mail: info@bouwenopschier.nl       Werkplaats - Winkel
  Noorderstreek 26, 9166 NR


                Kantoor
 Melle Grietjespad 7, 9166 LT

 

 

 

 


Butendykswei 2 , 9132 LN
Engwierum

Tel: 0511 - 40 82 72
Fax: 0511- 40 85 55

E-mail: info@dijkstradegraaf.nl

 

     Werkplaats - Kantoor
  Butendykswei 2, 9132 LN

 

Aangesloten bij:

klantgericht en
vakkundig personeel

Veelzijdigheid en betrokkenheid is eveneens kenmerkend voor ons personeel Stuk voor stuk vaklieden, die klant-gericht betrokken bij hun vak, streven naar kwaliteit.Daarom leveren we kwaliteit die u van een betrouwbaar bouwbedrijf verwacht en krijgen we weinig klachten achteraf. Dit en een nog steeds groeiend klantenbestand is een bevestiging dat Bouwbedrijf R. Dijkstra BV vakwerk levert, in alle disciplines tegen reële kosten.

Kwaliteit verdient
de hoogste prioriteit

Ervaring heeft ons geleerd dat je als bedrijf continu moet werken aan het verbeteren van kwaliteit, want kwaliteit verdient bij ons de hoogste prioriteit.

Verbetering door ons lidmaatschap van Bouwend Nederland geeft opdrachtgevers zekerheid dat wij aan de vestigingseisen en aan de wettelijke eisen van vakmanschap en veiligheid voldoen.
 
Een verbetering door ons lidmaatschap van de Stichting Bouwgarant.
De stichting voorziet in een garantie-regeling voor met name particuliere opdrachtgevers. U heeft dan de zekerheid van een geslaagd bouwproject. Ook verbetering doordat wij veel waarde hechten aan de persoonlijke begeleiding van onze klanten. We werken daarom met vaste aanspreekpunten en deze klantgerichtheid wordt zeer op prijs gesteld.