Actueel:

Over ons

 

                                        

Al meer dan 86 jaar is dit eilander bouwbedrijf een degelijke bouwpartner bij de realisatie van al uw projecten.
Dorpstimmerman Jan Melle Hooghart richtte het bedrijf in 1921 op. Na 37 jaar heeft hij het overgedragen aan timmerman-aannemer Tjisse van der Meer.
In 1982 heeft de huidige eigenaar Romke Dijkstra het bedrijf overgenomen.
Na een complete vernieuwing en reorganisatie is het bedrijf uitgegroeid tot een modern all round Bouwbedrijf R.Dijkstra Schiermonnikoog BV.
 
Wij kunnen dan ook met enige trots zeggen dat wij op basis van een lange ervaring kennis hebben van alle specifieke aspecten welke bouwen op het eiland met zich meebrengt.
 
Ervaring heeft ons geleerd dat je als bedrijf continu moet werken aan het verbeteren van kwaliteit, want kwaliteit verdient bij ons de hoogste prioriteit.
Verbetering door ons lidmaatschap van Bouwend Nederland.
Het geeft opdrachtgevers zekerheid dat wij aan de vestigingseisen en aan de wettelijke eisen van vakmanschap en veiligheid voldoen.
 
Een verbetering door ons lidmaatschap van de Stichting Bouwgarant.
De stichting voorziet in een garantieregeling voor met name particuliere opdrachtgevers.
U heeft dan de zekerheid van een geslaagd bouwproject. Ook verbetering doordat wij veel waarde hechten aan de persoonlijke begeleiding van onze klanten. We werken daarom met vaste aanspreekpunten en deze klantgerichtheid wordt zeer op prijs gesteld.
 
Wie Bouwbedrijf R.Dijkstra BV in een aantal woorden wil karakteriseren komt uit opveelzijdigheid - kwaliteit - betrokkenheid
 
Als hoofdaannemer begeleiden wij het project van ontwerp tot oplevering. Alle werkzaamheden kunnen in eigen beheer worden uitgevoerd. We ontwerpen, tekenen, adviseren, verzorgen de nodige aanvragen en beschikken over een moderne werkplaats met magazijn en bouwmarkt.
 
Voor nieuwbouw, verbouw, renovatie, restauratie, onderhoud en interieurbouw is uw opdracht bij ons in goede handen.
 
Veelzijdigheid en betrokkenheid is eveneens kenmerkend voor ons personeel 
Stuk voor stuk vaklieden, die klantgericht betrokken bij hun vak, streven naarkwaliteit.
Daarom leveren we kwaliteit die u van een betrouwbaar bouwbedrijf verwacht en krijgen we weinig klachten achteraf.
Dit en een nog steeds groeiend klantenbestand is een bevestiging dat Bouwbedrijf R. Dijkstra BV vakwerk levert, in alle disciplines tegen reële kosten.

 

 

Melle Grietjespad 7
9166 LT Schiermonnikoog

 
Tel: 0519 53 17 62
Fax: 0519 53 10 15


E-mail: info@bouwenopschier.nl       Werkplaats - Winkel
  Noorderstreek 26, 9166 NR


                Kantoor
 Melle Grietjespad 7, 9166 LT

 

 

 

 


Butendykswei 2 , 9132 LN
Engwierum

Tel: 0511 - 40 82 72
Fax: 0511- 40 85 55

E-mail: info@dijkstradegraaf.nl

 

     Werkplaats - Kantoor
  Butendykswei 2, 9132 LN

 

Aangesloten bij:

klantgericht en
vakkundig personeel

Veelzijdigheid en betrokkenheid is eveneens kenmerkend voor ons personeel Stuk voor stuk vaklieden, die klant-gericht betrokken bij hun vak, streven naar kwaliteit.Daarom leveren we kwaliteit die u van een betrouwbaar bouwbedrijf verwacht en krijgen we weinig klachten achteraf. Dit en een nog steeds groeiend klantenbestand is een bevestiging dat Bouwbedrijf R. Dijkstra BV vakwerk levert, in alle disciplines tegen reële kosten.

Kwaliteit verdient
de hoogste prioriteit

Ervaring heeft ons geleerd dat je als bedrijf continu moet werken aan het verbeteren van kwaliteit, want kwaliteit verdient bij ons de hoogste prioriteit.

Verbetering door ons lidmaatschap van Bouwend Nederland geeft opdrachtgevers zekerheid dat wij aan de vestigingseisen en aan de wettelijke eisen van vakmanschap en veiligheid voldoen.
 
Een verbetering door ons lidmaatschap van de Stichting Bouwgarant.
De stichting voorziet in een garantie-regeling voor met name particuliere opdrachtgevers. U heeft dan de zekerheid van een geslaagd bouwproject. Ook verbetering doordat wij veel waarde hechten aan de persoonlijke begeleiding van onze klanten. We werken daarom met vaste aanspreekpunten en deze klantgerichtheid wordt zeer op prijs gesteld.