Actueel:
  • Algemene verbouw projecten

    Ook hiervoor bent u bij de specialisten van Bouwbedrijf R.Dijkstra BV aan het juiste adres. Ideaal voor u als klant in ons totaalpakket (turn key), alles onder één dak, één aanspreekpunt, één eindverantwoorde meer.

 

Melle Grietjespad 7
9166 LT Schiermonnikoog

 
Tel: 0519 53 17 62
Fax: 0519 53 10 15


E-mail: info@bouwenopschier.nl       Werkplaats - Winkel
  Noorderstreek 26, 9166 NR


                Kantoor
 Melle Grietjespad 7, 9166 LT

 

 

 

 


Butendykswei 2 , 9132 LN
Engwierum

Tel: 0511 - 40 82 72
Fax: 0511- 40 85 55

E-mail: info@dijkstradegraaf.nl

 

     Werkplaats - Kantoor
  Butendykswei 2, 9132 LN

 

Aangesloten bij:

verbouwOok hiervoor bent u bij de specialisten van Bouwbedrijf R.Dijkstra BV aan het juiste adres. Ideaal voor u als klant in ons totaalpakket (turn key), alles onder één dak, één aanspreekpunt, één eindverantwoordelijke, die over de mogelijkheid beschikt uw wensen in goed overleg gestalte te geven. Wij regelen het allemaal voor u vanaf schetsontwerp tot definitief ontwerp, de bouwaanvraag, het overleg met de diverse instanties als gemeente, nutsbedrijven en onderaannemers.

 

Als het nu om een kleine of grote verbouwing, uitbreiding van een woning, bedrijfsgebouw, recreatieverblijf, hotel, horecagelegenheid of kerk gaat, wij hebben een gespecialiseerd team die alle verbouw werkzaamheden voor u uitvoert.

 

De knowhow en vakmanschap van onze medewerkers garanderen u een optimaal resultaat. Daarnaast draagt een strakke planning van alle werkzaamheden bij een zo kort mogelijke belasting van de woon of gebruiksituatie voor de opdrachtgever. Bovendien kan Bouwbedrijf R.Dijkstra BV al haar werkzaamheden onder Bouwgarantie uitvoeren wat u extra zekerheid geeft.