Actueel:

Onderhoud


Onderhoudsadvies
Het onderhoud van een bouwwerk is zeker in een omgeving met een zeeklimaat van groot belang voor de levensduur van uw woning of gebouw. Wij adviseren u graag.

Groot onderhoud
Wij realiseren onderhoudsprojecten op basis van preventief (planmatig) onderhoud aan de hand van een gedegen meerjaren onderhoudsplanning om uw pand in goede conditie te houden.

Klein onderhoud
Maar ook klein onderhoud als gevolg van achterstallig onderhoud, een deur die klemt, een defecte raam of deursluiting, lossen we snel en vakkundig voor u op.

Klusbus
Er staan een tweetal volledig uitgeruste klusbussen met vakkundig onderhoudspersoneel dagelijks tot u beschikking.

WOONSERVICE
Huurt u een woning of pand van Woon Friesland. Meld uw storing of klacht via WOONSERVICE (0800 8888 444) Uw melding wordt daarna zo spoedig mogelijk door ons afgehandeld.

 


 

Melle Grietjespad 7
9166 LT Schiermonnikoog

 
Tel: 0519 53 17 62
Fax: 0519 53 10 15


E-mail: info@bouwenopschier.nl       Werkplaats - Winkel
  Noorderstreek 26, 9166 NR


                Kantoor
 Melle Grietjespad 7, 9166 LT

 

 

 

 


Butendykswei 2 , 9132 LN
Engwierum

Tel: 0511 - 40 82 72
Fax: 0511- 40 85 55

E-mail: info@dijkstradegraaf.nl

 

     Werkplaats - Kantoor
  Butendykswei 2, 9132 LN

 

Aangesloten bij:

klantgericht en
vakkundig personeel

Veelzijdigheid en betrokkenheid is eveneens kenmerkend voor ons personeel Stuk voor stuk vaklieden, die klant-gericht betrokken bij hun vak, streven naar kwaliteit.Daarom leveren we kwaliteit die u van een betrouwbaar bouwbedrijf verwacht en krijgen we weinig klachten achteraf. Dit en een nog steeds groeiend klantenbestand is een bevestiging dat Bouwbedrijf R. Dijkstra BV vakwerk levert, in alle disciplines tegen reële kosten.

Kwaliteit verdient
de hoogste prioriteit

Ervaring heeft ons geleerd dat je als bedrijf continu moet werken aan het verbeteren van kwaliteit, want kwaliteit verdient bij ons de hoogste prioriteit.

Verbetering door ons lidmaatschap van Bouwend Nederland geeft opdrachtgevers zekerheid dat wij aan de vestigingseisen en aan de wettelijke eisen van vakmanschap en veiligheid voldoen.
 
Een verbetering door ons lidmaatschap van de Stichting Bouwgarant.
De stichting voorziet in een garantie-regeling voor met name particuliere opdrachtgevers. U heeft dan de zekerheid van een geslaagd bouwproject. Ook verbetering doordat wij veel waarde hechten aan de persoonlijke begeleiding van onze klanten. We werken daarom met vaste aanspreekpunten en deze klantgerichtheid wordt zeer op prijs gesteld.